Radio Bukarest

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Bine aţi venit!

GlobalEmisiunea în limba germană din Bucureşti este realizată în cadrul Redacţiei Minorităţi a Societăţii Române de Radiodifuziune. Aria de difuzare a emisiunili acoperă Transilvania, Banat şi zona Bucureşti. Emisiunea este difuzată pe unde medii de luni până sâmbătă între orele 14 şi 15, respectiv duminică între orele 10,20 şi 10,30, pe unde medii, la frecvenţele 603, 909, 1197, 1314, 1323, 1404 şi 1593kHz ...

Redactia

Bianca Filip

Email Imprimare PDF

Născută în 1971 la Sibiu, am urmat liceul german ?Samuel von Brukenthal? din Sibiu. Studii de filologie (germană, română) la Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine a Universităţii Bucureşti. Din anul 1998 redactor la secţia Germană intern a Redacţiei Minorităţi din cadrul Radio România.

icon-13Trimite un mesaj!

Christa Richter

Email Imprimare PDF

Christa Richter bringt Interviews mit den interessantesten Leuten die Siebenbürgen, Bukarest und all jene Landstriche zu bieten haben, die sie durchstreift.

Hans Liebhardt

Email Imprimare PDF

Der bekannte Journalist und Publizist Hans Liebhardt verwöhnt wöchentlich mit seinen beiden Serien: "Wer wir sind und was wir wollen" (jeden Mittwoch) und "Zeitgeschichte in Anekdoten" (jeden Freitag).

Helga Neustädter

Email Imprimare PDF

Băimăreancă, născută în  1966.  A absolvit ?Liceul de matematică-fizică nr.1? din Baia Mare. Facultatea a făcut-o la Bucureşti, urmînd cursurile ?Facultăţii de Electronică şi Telecomunicaţii?. Din 1992 face parte din colectivul redacţional al secţiei Germană Intern a Redacţiei Minorităţi de la Radio România.

icon-13Trimite un mesaj!

Monica Strava

Email Imprimare PDF
Originară din Mediaş, am urmat cursurile ?Liceului Pedagogic? din Sibiu, urmate de studii de germanistică şi americanistică la Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine a Universităţii din Bucureşti. Începând cu 1998, lucrez ca redactor în cadrul secţiei Germană intern a Redacţiei Minorităţi de la Radio România.

icon-13Trimite un mesaj!

Reiner Wilhelm

Email Imprimare PDF

Născut în 1969 la Braşov, absolvent al liceului cu predare în limba germană "Johannes Honterus" din Braşov în 1988. După satisfacerea stagiului militar (1988-1990) a urmat studiul germanisticii şi anglisticii la Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine a Universităţii din Bucureşti (1990-1994). Începând cu 1994,  cu excepţia unui an (1998-1999) petrecut la "Casa de editură HBV" din Bucureşti, redactor la secţia Germană intern din cadrul redacţiei Minorităţi a Radio România.

icon-13Trimite un mesaj!

Ruxandra Stănescu

Email Imprimare PDF

Ruxandra Stănescu ist für das Neueste aus Hermannstadt (Sibiu) und Umgebung zuständig.

Onomastica

Astăzi: Fabian, Sebastian, Ursula Mâine: Agnes, Meinrad, Ines
Echipa